Úvodní strana Warning: ksort() expects parameter 1 to be array, null given in /web/htdocs2/lodecz/home/www/phpAds/view.inc.php3 on line 16 Warning: reset(): Passed variable is not an array or object in /web/htdocs2/lodecz/home/www/phpAds/view.inc.php3 on line 18 Warning: Variable passed to each() is not an array or object in /web/htdocs2/lodecz/home/www/phpAds/view.inc.php3 on line 18
 
  magazín Lodě - zdarma ve formátu PDF

 
 
     
 
 
Využíváme zpravodajství ČTK Fotogalerie Charter

 Č a s o p i s   R é
O B S A H
Co nového?
Elektronika
Lodě
Oblečení
Plavby
Testy lodí
Závodění
Přístavy
Legislativa
Starší vydání Ré
 

Příznivci vodních sportů si přijdou na své!
 
      15.června - boat Brno - 4. mezinárodní výstava lodí a vodních sportů, 10. ? 13. 11. 2005, Brno ? Výstaviště, Česká republika
 
Luxusní jachty, motorové čluny, různé druhy vodních sportů, potápěčská výstroj, vodácké oblečení, chartery, žhavé novinky a mnohem více - to vše čeká ve dnech 10. ? 13. 11. 2005 na návštěvníky Mezinárodní výstavy lodí a vodních sportů boat Brno, která se uskuteční již počtvrté v Brně na Výstavišti. Tato jedinečná přehlídka stále oblíbenějšího životního stylu je připravována v těsné spolupráci s organizačním týmem boot Dusseldorf.

Odbornost a vysokou úroveň výstavy potvrdil třetí ročník jak zájmem ze strany vystavovatelů, tak návštěvníků. V moderním pavilonu Z se prezentovalo celkem 103 firem z 11 zemí a branami brněnského výstaviště prošlo téměř 40 000 příznivců vodních sportů. Není se čemu divit. K vidění toho bylo opravdu hodně. Poprvé byly v České republice představeny lodě Oceanis Clipper 473, Pershing 47 nebo Menorquin 100,120.
,,Kromě prestižních exponátů jsme pro návštěvníky připravili bohatý doprovodný program a nejinak tomu bude i letos. V centru dění výstavy bude opět umístěn bazén vodních sportů, který bude sloužit pro prezentaci nejrůznějšího vodáckého vybavení?, uvedl vedoucí manažer projektu Petr Navrátil. Návštěvníci se mohou těšit například na ukázky vodního rodea, potápěčské fórum, besedy a přednášky o jachtingu nebo setkání s významnými vodáckými osobnostmi. ,,Minulý rok se návštěvníci mohli osobně setkat s úspěšnými olympioniky - stříbrnou Lenkou Šmídovou nebo bronzovými Jaroslavem Volfem a Ondrou Štěpánkem?, doplnil Petr Navrátil.

Sečteno a podtrženo. Kdo 10. ? 13. 11. 2005 navštíví výstavu boat Brno rozhodně nebude litovat a najde si to své, to co ho zajímá nejvíce.

www.boat-brno.cz

 

<< Předchozí

Přehled článků

Následující >>

Časopis Re

N a j d ě t e   s i
Prohledávejte internet s pomocí našeho serveru. Zkuste rozšířené vyhledávání.
N o v i n k y
Přihlaste se k odběru novinek e-mailem. Více info
N a s t a v t e   s i
server lode.cz
jako svou
výchozí stránku nebo si jej přidejte do Oblíbených / Favourites.

P ř i d e j t e
              o d k a z

Zaregistrujte si Vaše firemní, klubové či osobní stránky v katalogu lode.cz - ZDARMA.
Jak to udělat?

 
Naši partneři:

...a další
zajímavé odkazy

  ©2000-2004 lode.cz
  Vytvořilo AM studio


 
archiv článků zde